Diensten

Diensten van afbouw- en onderhoudsbedrijf Gemafo

Met meerdere jaren ervaring in zowel stucwerk als afbouwwerkzaamheden zoals airless spuiten of sausen van wanden en plafonds, schilderwerkzaamheden en kleine timmerwerkzaamheden bent u bij Gemafo aan het juiste adres!

Goed vakwerk en wij zijn erg tevreden met het eindresultaat. Maikel denkt mee in het proces en heeft daarin een flexibele instelling. De werkzaamheden zijn binnen de afgesproken tijd voldaan. Top! Wij hebben nu prachtige wanden en plafonds. Zeker een aanrader!!

Gijs en Lisette

Na het aankopen van mijn woning heeft Gemafo verschillende klussen voor mij gedaan. Waaronder de keuken, slaapkamer en het trappenhuis. Altijd volgens het voorgestelde plan en tijdframe. Voor komende projecten zal ik hem zeer zeker weer benaderen.

Redmer Feenstra

Maikel heeft verschillende projecten bij ons thuis gedaan. Van stucwerk tot schilderen en meer. Enorm tevreden over de kwaliteit, snelheid en communicatie. Komt netjes zijn afspraken na en is ook nog eens prettig om over de vloer te hebben!

Tsjibbe Wiersma

Maikel (Gemafo) is een echte vakman en wij zijn zeer tevreden met het uitgevoerde stuc, spuit en sauswerk. Hij werkt netjes, Nauwkeurig en komt zijn afspraken na. Daarnaast heeft hij ons voorzien van goede tips en ideeën waardoor een aantal wanden in ons huis er echt uitspringen door de speciale en luxe afwerking. Kortom niet zomaar een stukadoor maar een perfectionist die net een stap verder gaat om uw droomhuis te helpen realiseren.

Marc en Jacobien

Mijn dakkapel is door Maikel geschilderd. Over het resultaat ben ik erg te spreken. Maikel dacht in het proces mee over de kleuren/kleurstelling m.b.t. de vaste en openslaande delen van het kozijn. Ik raad Maikel dan ook aan bij mijn vrienden en familie.

Martijn Vrijhof

Fantastisch stukwerk, mega strak werk. Een Mooie sierlijst Maakte de slaapkamer compleet. Super netjes werkt Maikel. Snel en vakkundig werk. Zou hem zeker aanbevelen.

Laurien Flohil